Klíma felszerelés Klíma felszerelés, szerelés, beszerelés, javítás.
Főoldal Szerelők Regisztráció Klíma tipusok E-mail Kapcsolat Társoldalak
 

Mai ltogatk:
sszes ltogat:
Egyedi ltogat:


    

Klímák Bitcoin-ért? www.btcpiac.hu

Adatvdelmi nyilatkozat:A jelen adatvdelmi nyilatkozat a Webmajmok Kft. (szkhely: 6050 Lajosmizse, Bernybene 333; a tovbbiakban: Szolgltat) ltal zemeltetett, a www.klimafelszereles.hu oldalon elrhet elektronikus informatikai kereskedelmi szolgltats (a tovbbiakban: Szolgltats) keretben vgzett, szemlyes adatok kezelsre vonatkoz szablyokat tartalmazza.

1.1. A Szolgltats ignybevtelvel, azaz a megrendels Szolgltat rszre trtn megkldsvel a felhasznlk (a tovbbiakban: Vevk) elfogadjk a jelen adatvdelmi nyilatkozat feltteleit. A jelen adatvdelmi nyilatkozat folyamatosan elrhet a Szolgltats weboldaln.

1.1 A Szolgltatssal sszefggsben kezelt szemlyes adatok tekintetben az adatkezel a Szolgltat, a Szolgltat ugyanakkor az adatok feldolgozshoz a szerver zemeltett (a tovbbiakban: Adatfeldolgoz) veszi ignybe megbzsi szerzds alapjn. A Szolgltats felhasznlira, azaz a Vevkre vonatkoz adatok az Adatfeldolgoz szerverein kerlnek trolsra. A Szolgltatssal sszefggsben keletkezett szemlyes adatok kezelsnek idtartama az adott Vevvel ltestett jogviszony fennllsnak idtartamig terjed. A szerzds brmely okbl trtn megsznsekor (felbonts, megszntets, teljests) az adott Vevre vonatkoz, ltala megadott adatok trlsre kerlnek. A Szolgltat ltal kezelt szemlyes adatokat kizrlag a Szolgltatnak s az Adatfeldolgoznak a Szolgltats nyjtsban kzremkd munkavllali ill. egyb teljestsi segdei ismerhetik meg. A szemlyes adatok kezelse minden esetben a vonatkoz hatlyos magyar jogszablyoknak megfelelen trtnik.

1.2 A Szolgltatssal sszefggsben az zemeltet ltal vgzett adatkezels clja a a felek kztt ltrejtt szerzds szerzdsszer teljestse, az esetlegesen felmerlt vits krdsek rendezse, felvilgosts adsa, valamint az esetleges mkdsi problmk elhrtsa.

1.3 A Szolgltat honlapjnak megtekintse regisztrci, gy szemlyes azonostsra alkalmas adatok megadsa nlkl is lehetsges, a megrendels leadsa azonban szemlyes adatok megadshoz kttt. A Vev jogosult dnteni arrl, hogy az rlapon krt szemlyes adatait megadja-e, teht a Vev adatszolgltatsa minden esetben nkntes, gy az Adatkezel adatkezelsre irnyul tevkenysge az Adatszolgltat elzetes hozzjrulsn alapul.

A Szolgltat a Szolgltats nyjtsra irnyul szerzds ltrehozsa, tartalmnak meghatrozsa, mdostsa, teljestsnek figyelemmel ksrse, az abbl szrmaz djak szmlzsa, valamint az azzal kapcsolatos kvetelsek rvnyestse cljbl kezelheti az ignybe vev azonostshoz szksges s elgsges azonost adatokat.

Fenti clok esetben is a Vev szemlyes adatainak kezelsre kizrlag akkor kerlhet sor, ha ez a szolgltats nyjtshoz s az e trvnyben meghatrozott egyb clok teljeslshez felttlenl szksges, azonban ebben az esetben is csak a szksges mrtkben s ideig.

1.4 A Szolgltat a szolgltats ignybevtelvel kapcsolatos adatokat brmely, a fenti 1.3 pontban meghatrozottaktl eltr clbl - gy klnsen szolgltatsa hatkonysgnak nvelse, a Vevnek cmzett elektronikus hirdets vagy egyb cmzett tartalom eljuttatsa, piackutats cljbl - csak az adatkezelsi cl elzetes meghatrozsa mellett s a Vev hozzjrulsa alapjn kezelhet.

1.5 A Szolgltat -kifejezett jogszablyi rendelkezs hinyban- csak az adott Vev kifejezett hozzjrulsval adja t harmadik szemlyeknek az adott Vev szemlyes azonostsra alkalmas adatokat.

1.6 A Vev mint rintett krelmre a Szolgltat mint adatkezel tjkoztatst ad az ltala kezelt adatairl, az adatkezels cljrl, jogalapjrl, idtartamrl, az adatfeldolgoz nevrl, cmrl (szkhelyrl) s az adatkezelssel sszefgg tevkenysgrl, tovbb arrl, hogy kik s milyen clbl kapjk vagy kaptk meg az adatokat. Az adattovbbtsra vonatkoz nyilvntarts -s ennek alapjn a tjkoztatsi ktelezettsg- idtartamt az adatkezelst szablyoz jogszably korltozhatja. A korltozs idtartama szemlyes adatok esetben t vnl, klnleges adatok esetben pedig hsz vnl rvidebb nem lehet.

A Szolgltat a fenti tjkoztatst a krelem benyjtstl szmtott legrvidebb id alatt, legfeljebb azonban 30 napon bell rsban, kzrthet formban kteles megadni a Vev rszre. A tjkoztats ingyenes, ha a tjkoztatst kr a foly vben azonos terletre vonatkoz tjkoztatsi krelmet az adatkezelhz mg nem nyjtott be, egyb esetekben kltsgtrts llapthat meg.

1.7 A Szolgltat kteles helyesbteni a valsgnak meg nem felel szemlyes adatot. A Szolgltat kteles trlni a szemlyes adatot, ha annak kezelse jogellenes, a Vev mint rintett kri, a tves vagy hinyos adat jogszeren nem korriglhat, az adatkezels clja megsznt, az adattrols hatrideje lejrt vagy a trlst a brsg vagy az adatvdelmi biztos elrendelte.

1.8 Az rintett Vev a jogainak megsrtse esetn az adatkezel ellen az adatkezel szkhelye szerint illetkes brsghoz vagy az rintett Vev lakhelye szerint illetkes brsghoz fordulhat.

1.9 A Szolgltat tjkoztatja a Vevt, hogy az ltala foganatostott biztonsgi intzkedsek ellenre nem zrhat ki, hogy harmadik szemly(ek) jogellenesen hozzjuthat(nak) a Vev szemlyes adataihoz. Amennyiben azonban a Szolgltat tudomst szerez arrl, hogy harmadik szemly(ek) a Vev ltala is kezelt szemlyes adatait jogellenesen szereztk meg, azokat felhasznltk, vagy egyb a vev szemlyes adataival trtn jogsrtst vagy visszalst kvettek el, a Szolgltat ezen tnyrl a Vevt haladktalanul rtesti, egyben megteszi a szksges jogi intzkedseket a jogsrt harmadik szemlyekkel szemben.

1.10 A Szolgltat a jelen adatvdelmi nyilatkozatot jogosult mdostani, a mdosts a Szolgltat weboldaln trtn kzzttel napjn lp hatlyba.    Főoldal  |   E-mail  |   Kapcsolat

Valid XHTML 1.0 Transitional