Klíma felszerelés Klíma felszerelés, szerelés, beszerelés, javítás.
Főoldal Szerelők Regisztráció Klíma tipusok E-mail Kapcsolat Társoldalak
 

Mai ltogatk:
sszes ltogat:
Egyedi ltogat:


    

Klímák Bitcoin-ért? www.btcpiac.hu

ltalnos szerzdsi felttelek:I. Tartalom

Jelen ltalnos szerzdsi felttelek a Webmajmok Kft. (a tovbbiakban: Szolgltat) ltal zemeltetett weboldalaikon az zemeltet s a weboldalon felknlt rut megrendel szemly (a tovbbiakban: n ill. Vev) (a tovbbiakban a Szolgltat s a Vev egyttes emltse esetn: felek) kztt ltrejtt szerzds feltteleit tartalmazzk.

A Ptk. 205/A. (1) bekezdse rtelmben ltalnos szerzdsi felttelnek minsl az a szerzdsi felttel, amelyet az egyik fl tbb szerzds megktse cljbl egyoldalan, a msik fl kzremkdse nlkl elre meghatroz, s amelyet a felek egyedileg nem trgyaltak meg.

A Szolgltat tjkoztatja nt, hogy rvnyes megrendelst technikailag kizrlag olyan mdon tud elkldeni a Szolgltat rszre, amennyiben jelen ltalnos szerzdsi feltteleket elfogadja, gy rvnyesen elkldtt megrendels esetn n az ltalnos szerzdsi feltteleket minden tovbbi jognyilatkozat nlkl elfogadja.

II. Szolgltat

Nv: Webmajmok Kft.

Szkhely: 6044 Kecskemt-Hetnyegyhza, Aranyhomok u. 34.

Cgbrsgi nyilvntarts: Bcs-Kiskun Megyei Brsg mint Cgbrsg Cg. 03-09-116122

Adszm: 14312720-2-03

Telefon: 20/24-99-777III. Szerzdskts folyamata

A felek kztti szerzds a Vev ltal leadott megrendels, s annak a Szolgltat ltal e-mail-ben trtn visszaigazolsa tjn jn ltre. A megrendels a Vev kezdemnyezsre, a Szolgltat fent megnevezett honlapjnak regisztrci menpontja alatt tallhat rlap kitltsvel s a Szolgltat rszre val elkldsvel trtnik. Szolgltat tjkoztatja a Vevt, hogy elkldtt megrendelse szerzdsktsre irnyul ajnlatnak minsl, amely a megrendels elkldstl szmtott 48 rig kti a Vevt, azaz ezen idtartam alatt a Szolgltat e-mail tjn megkldtt egyoldal nyilatkozatval a felek kztt a szerzds ltrejn.

A Vev ltal elkldtt megrendelst a Szolgltat 48 rn bell visszagazolja. Ezen ktelezettsgnek a Szolgltat visszaigazol e-mail kldse tjn tesz eleget. A Szolgltat ezton tjkoztatja a Vevt, hogy amennyiben a megrendels elkldstl szmtott 48 rn bell e-mail tjn nem igazolja vissza a megrendelst, gy a Vevnek a megrendelsbl fakad ajnlati ktttsge megsznik, szerzdsi ktelezettsge all mentesl. Jelen rendelkezs szempontjbl rvnyesnek az a visszaigazols minsl, ha a visszaigazol e-mail a 48 rn bell a Vevhz megrkezik. A Szolgltat tjkoztatja tovbb a Vevt, hogy amennyiben a megrendels elkldstl szmtott 48 rn bell e-mail tjn a megrendelst a Szolgltat visszaigazolja, gy a felek kztt a szerzds rvnyesen ltrejn. A megrendels s a visszaigazols akkor minsl a Szolgltathoz ill. a Vevhz megrkezettnek, amikor az szmra hozzfrhetv vlik.

A Szolgltat ezton tjkoztatja a Vevt arrl, hogy jelen szerzds nem minsl rsbeli szerzdsnek, azt azonban a Szolgltat elektronikus trols tjn iktatja, gy az a Vev szmra hozzfrhetv vlik.

IV. A szerzds trgya

A felek kztti szerzds a Szolgltat www.klimafelszereles.hu s kapcsold honlapjainak a Vev ltal kivlasztott s megrendelt hirdetsi fellet (a tovbbiakban: klmaberendezs vagy szolgltats hirdetse) adsvtelre irnyul.

Az adsvtel trgyt kpez hirdetsi fellet lnyeges tulajdonsgai a listara, az rvnyesthet esetleges rkedvezmnyek, a fizetend vtelr szerzdsben kerl rgztsre amit e-mail-ban illetve postai ton juttatunk el. A visszaigazolst kveten a szerzds ltrejn.

A Szolgltat ezton tjkoztatja a Vevt, hogy Katalgusok menpont alatt a honlap felhasznli szmra elrhet(k) a klmaberendezsek gyrtjnak hivatalos katalgusa(i), a katalgus adatai ill. megadott mszaki adatok, informcik kztti esetleges eltrsek esetn a hivatalos katalgusban feltntetettek az irnyadak.

A Szolgltat tjkoztatja a Vevt arrl is, hogy a hirdetsi helyekre vonatkozan a fentieken tlmenen is a Vev e-mail tjn trtn megkeressre ill. telefonon tjkoztatst nyjt. A szolgltat a hirdetsek valsgtartalmrt semmilyen felelssget nem vllal, valtlan visszajelzs vagy zleti rdek srtse esetn jogosult a trlsre.V. Szerzdskts

A Vev az ltala megrendelt szolgltatst a megrendels sorn trtn vlasztsa szerint a Webmajmok Kft. helyezi el Weboldalain.

A Szolgltat a megrendels e-mailben trtn visszaigazolst kveten a Vev ltal megadott telefonszmon felveszi a kapcsolatot a Vevvel a hirdets tartalmnak egyeztetsnek cljbl. A szerzdsktsre a visszaigazol e-mail megrkezsek kerl sor. A Szolgltat ktelezettsget vllal arra, hogy a megrendelt szolgltatst a szolgltats djnak berkezsnek napjtl illetve a szerzds idtartalmnak vgig a Weboldaln az rtkestett hirdetst felleten elhelyezi s karbantartja. Felek rgztik, hogy a fenti hatridben trtn megjelentst akadlyoz ill. ksleltet, elhrthatatlan, kls ok/krlmny (pl. zemzavar, stb.) esetn a 30 napos hatrid meghosszabbodhat a szerzds, a Szolgltat kteles azonban ezt a teljestst akadlyoz ill. ksleltet okot/krlmnyt annak felmerlst kveten a Vevvel kzlni. A weboldalon djmentes megjelensre is van lehetsg, a djmentes megjelents esetn is az ltalnos szerzdsi felttelekben rgztettek a mrvadak.

Vev a szolgltats ignybevtelre kizrlag a vtelr djnak megfizetst kveten jogosult.VI. Elllsi jog

A Szolgltat ezton tjkoztatja a Vevt, hogy a vonatkoz jogszablyok rtelmben a jelen szerzds vonatkozsban elllsi jog illeti meg. A vev elllsi jogt a hirdets megjelenstl szmtott 8 munkanapon bell, egyoldal, indokols nlkli, a Szolgltathoz intzett nyilatkozatval gyakorolhatja. Az elllsi nyilatkozat a jelen szerzdst felbontja.

rvnyes elllsi nyilatkozat esetn a nyilatkozatnak a Szolgltathoz trtn megrkezst kveten a Szolgltat haladktalanul, de legksbb harminc napon bell kteles visszatrteni a Vevnek az ltal a szolgltats ellenrtkeknt kifizetett sszeget.

A jogszablyi rendelkezsek rtelmben rvnyes ellls esetn a Vev viseli az elllsi jog gyakorlsa miatt a lemondssal kapcsolatban felmerlt kltsgeket.

A Szolgltat ezton tjkoztatja a Vevt, hogy elllsi nyilatkozatt a Szolgltat cmre kldheti meg.

VII. Tjkoztatsi ktelezettsg

A tvollvk kztt kttt szerzdsekrl szl 17/1999. (II.5.) Kormnyrendelet alapjn a szolgltatt terhel tjkoztatsi ktelezettsg krben a Szolgltat jelen szerzds keretein bell ill. ezen honlapon tjkoztatst nyjt a Vev rszre tbbek kztt a Szolgltat cgnevrl, szkhelyrl, a kln jogszablyban meghatrozott nyilvntartsba vteli szmrl, adszmrl s telefonszmrl, tovbb kpviseljnek nevrl; a szerzds trgynak lnyeges tulajdonsgairl; az ellenszolgltatsrl, belertve az ellenszolgltatshoz kapcsold egyb fizetsi ktelezettsget is; a fizets, a teljests egyb feltteleirl; az ellls jogrl; a Szolgltat elrhetsgeirl.VIII. Irnyad nyelv, jog, brsgi illetkessg

Jelen szerzdsi felttelek, ill. az ezek alapjn ltrejv szerzds nyelve -fggetlenl a felek kztti esetleges egyb kommunikci, elektronikus levelezs nyelvtl- a magyar.

Jelen szerzdsi felttelek, ill. az ezek alapjn ltrejv szerzds vonatkozsban a Magyar Kztrsasg joga az irnyad. A felek kztti jogviszony vonatkozsban ezen bell -tbbek kztt- az albbi jogszablyok rendelkezseit kell alkalmazni: - a Magyar Kztrsasg Polgri Trvnyknyvrl szl 1959. vi IV. trvny; - az elektronikus kereskedelmi szolgltatsok, valamint az informcis trsadalommal sszefgg szolgltatsok egyes krdseirl szl 2001. vi CVIII. trvny; - a tvollvk kztt kttt szerzdsekrl szl 17/1999. (II.5.) Kormnyrendelet; - a fogyasztvdelemrl szl 1997. vi CLV. trvny; - az egyes tarts fogyasztsi cikkekre vonatkoz ktelez jtllsrl szl 151/2003. (IX.22.) Kormnyrendelet; - a fogyaszti szerzds keretben rvnyestett szavatossgi s jtllsi ignyek intzsrl szl 49/2003. GKM rendelet; - a szemlyes adatok vdelmrl s a kzrdek adatok nyilvnossgrl szl 1992. vi LXIII. trvny.Felek a jelen szerzdssel sszefggsben felmerl jogvitkat igyekeznek bks ton rendezni, ennek sikertelensge esetn alvetik magukat -rtkhatrtl fggen- a Kecskemti Vrosi Brsg ill. a Bcs-Kiskun Megyei Brsg kizrlagos illetkessgnek.

IX. Adatvdelem

A Vev szemlyes adataival trtn visszals megelzse rdekben a megadott adatok kezelse a szemlyes adatok vdelmrl s a kzrdek adatok nyilvnossgrl szl 1992. vi LXIII. trvny rendelkezseinek megfelelen trtnik a Szolgltat ltal kzztett Adatvdelmi nyilatkozat szerint.

X. Vegyes rendelkezsek

Jelen ltalnos szerzdsi felttelek alapjn ltrejtt szerzds valamely rendelkezsnek rvnytelensge (rszbeni rvnytelensg) esetn az egsz szerzds csak akkor dl meg, ha azt a felek az rvnytelen rsz nlkl nem ktttk volna meg. Ugyanakkor amennyiben a Vev a Ptk. 685. d) pontja alapjn fogyasztnak minsl, gy a ltrejtt szerzds rszbeni rvnytelensg esetn is csak akkor dl meg, ha a szerzds az rvnytelen rsz nlkl nem teljesthet.

Jelen ltalnos szerzdsi feltteleket a Szolgltat egyoldalan jogosult mdostani, az egyes mdostsok eltt a megelz llapotot archivlja s eltrolja. Az ltalnos szerzdsi felttelek mdostsa kizrlag a mdostsnak a Szolgltat honlapjain trtn kzzttelt kveten leadott megrendelsek alapjn ltrejtt szerzdsek vonatkozsban rvnyesek.


    Főoldal  |   E-mail  |   Kapcsolat

Valid XHTML 1.0 Transitional